4. dan tabora 7.A

Predzadnji dan tabora smo preživeli ob reki Pišnici. Ustavili smo se na prodiščih in  raziskovali vodni živalski svet. Po kosilu smo se povzpeli na bližnji hrib, Drčev Rut. Po skupinah smo razmišljali, kako se je treba pripraviti za pot v naravo, katere nevarnosti nam v naravi pretijo in kako si pomagamo, če se znajdemo v težavah. Ob povratku v dom smo se sprehodili preko visečega mostu čez Pišnico in v popolni tišini prisluhnili zvokom v naravi.

Dan smo zaključili s prijetnim druženjem, na katerem smo pokazali svoje talente in se pošteno naplesali.

Jutri nas čaka še orientacija in po kosilu odhod proti domu. Ta je predviden ob 13.30.

Za zaključek pa še nekaj vtisov, ki smo jih strnili v posameznih sobah:

“Zelo smo uživali v lokostrelstvu in vožnji s kanuji. Všeč nam je bilo tudi, ko smo opazovali nočno nebo, ko smo iskali organizme v Pišnici in se sprehodili čez viseči most nad njo.” (Soba 36)

“Zelo nam je bilo všeč lokostrelstvo, vsi pohodi, ogled Kranjske Gore ter spoznavanje narave in lastnosti vode.” (Soba 32)

“Naša najljubša dejavnost je bilo lokostrelstvo. Všeč nam je bil tudi zabavni kviz, zanimiv je bil nočni pohod. Učitelji v CŠOD so bili prijazni in zabavni.” (Soba 31)

“Bilo nam je všeč, ko smo veslali. Zabavno je bilo, ko smo prečkali viseči most. Uživali smo v tekmovanju v lokostrelstvu. Tabor je bil super, ker je bilo zabavno in smo se veliko naučili.” (Soba 38)

Prevoz sofinancira šolski sklad OŠ Martina Krpana.

Dostopnost