zahvala

V četrtek, 16.6. 2022, je na Osnovni šoli Martina Krpana potekala prireditev Krpanovo popoldne. Na dogodku je  po nekajletnem premoru potekala tudi prireditev Krpan ima talent, kjer smo starši v vlogi žirije glasovali za najboljši talent med nastopajočimi učenci in učenkami. Dogodek je bil dobrodelne narave, ustvarjalci dogodka pa smo bili delavci šole in starši, ki s prostovoljnim delom skrbimo za sklad šole.

Na tem mestu se bi zahvalili vsem odličnim nastopajočim, ki so pod skrbnim mentorstvom učiteljev in učiteljic ustvarili pester kulturen program, brez katerega dogodka ne bi bilo mogoče izpeljati.

Zahvala gre tudi vsem staršem, donatorjem in prijateljem šolskega sklada Osnovne šole Martina Krpana, ki so s svojo nesebično podporo in darovanjem nagrad pomagali ustvariti bogat srečelov z lepimi nagradami.

Iskreno hvala vsem obiskovalcem dogodka, ki ste s sodelovanjem v srečelovu in prispevki za palačinke prijazno prispevali sredstva za naš sklad.

Hvala tudi vsem ostalim učenkam in  učencem ter učiteljskemu kolektivu, ki ste pomagali pri izvedbi prireditve.

S skupnimi močmi smo zbrali 1473 evrov, ki bodo zagotovo našli izjemen namen. V preteklih letih smo iz sredstev šolskega sklada že sofinancirali številne dejavnosti in aktivnosti učencev in v njihovih očeh prižgali iskrice zadovoljstva, sreče in veselja.

Skupaj lahko ustvarjamo za dobro, predvsem za dobro naših otrok.

Zahvalo želimo zaključiti z naslednjo mislijo:

“Vsakdo potrebuje druge ljudi, ki mu bodo pomagali uresničiti sanje. Vsi potrebujemo drug drugega.” (Jim Rohn)

Lepe počitnice in vse dobro,

Nina Petruna Babarović

predsednica UO Šolskega sklada

Dostopnost