OBVESTILO – POUK za učence 3. in 4. razreda

Spoštovani starši,

v novem šolskem letu bo potekal pouk za učence 3. in 4. razredov v prostorih Četrtne skupnosti Moste, enota Fužine, na Preglovem trgu 15.

Tam se bo izvajal dopoldanski obvezni program in malica. Ves razširjeni program (jutranje varstvo, podaljšano bivanje, dopolnilni in dodatni pouk, interesne dejavnosti, kosilo) bo potekal v šoli.

Zbor bo vsako jutro ob 8.00 na določenih mestih na ploščadi šole. Od tam bodo učenci v spremstvu učiteljev odšli v svoje prostore oz. na šport. Prav tako se bodo tudi v njihovem spremstvu vrnili v šolo. Če bodo otroci v jutranjem varstvu, jih bodo učitelji pravočasno pospremili na zborno mesto. Tudi, če živijo učenci v bližini Četrtne skupnosti, morajo priti na zborno mesto pred šolo zaradi lažje kontrole. Prosimo vas, da se drži določena ura prihoda, da bo program nemoteno potekal. V stavbo Četrtne skupnosti in šole starši nimate vstopa brez predhodne najave!

Če vaš otrok ne bo hodil v podaljšano bivanje in bo odšel sam domov, potrebujemo vaše pisno soglasje. Tega učenec predloži razredničarki. Otroke, ki bodo v podaljšanem bivanju, lahko prevzamete: ob 13.00, 14.00, 15.00 pri ograji šole. Do 17. ure, ko organiziramo podaljšano bivanje, bodo otroci zunaj. V primeru slabega vremena, bodo učenci v jedilnici čakali na vaš prihod in jih boste lahko pred glavnim vhodom tudi prevzeli. Da bo organizacija podaljšanega bivanja tekla nemoteno po programu, vas prosimo, da se držite ure prevzema otroka pri ograji.

Z razredničarkami boste v stiku preko elektronske pošte in telefona 051 456 682. One bodo z vami navezale prvi stik. Na prvi roditeljski sestanek boste povabljeni preko videokonference.

V šolo naj pridejo le zdravi učenci (brez prehlada, vročine…). Poskrbeti moramo za zdravo okolje za vse učence, zato upoštevajmo vsa priporočila NIJZ.

Spoštovani starši, prosimo vas za sodelovanje, strpnost in pomoč, da bomo lahko izpeljali vsa epidemiološka priporočila NIJZ in prebrodili prostorsko stisko, ki jo imamo zaradi gradnje.

Hvala za razumevanje.

Uspešno v novo šolsko leto.

 

Barbara Žitnik Ternovec, ravnateljica