IZOBRAŽEVALNO POTOVANJE V ANGLIJO – obrazec

Spoštovani starši in učenci!
Bliža se čas, ko bomo odpotovali na izobraževalno potovanje v Anglijo. Prosim vas, da mi do srede, 5. septembra, po elektronski pošti pošljete
  , ki nam bodo omogočili lažje in uspešnejše razporejanje otrok po družinah (elektronski naslov: lane.vukadinovic@guest.arnes.si). V primeru, da boste imeli kakršnekoli težave z izponjevanjem obrazca, sem vam na voljo preko elektronske pošte.
 
Učenci bodo v prvem šolskem tednu tudi razvrščeni v dvojice/trojice (po njihovi želji) glede na to kako bodo bivali v Anglji. Na m boste prijeli tudi soglasje za Coris zavarovanje (osnovno kritje do 20.00 EUR = 7,5 EUR).
Glede na prijave v juniju, kjer se je velika večina odločila za avtobusni prevoz do letališča v Zagrebu, vas bomo tudi obvestili o ceni organiziranega prevoza.
Na roditeljskem sestanku v juniju je bilo tudi nekaj vprašanj glede rizika odpovedi zavarovanja. Na Kompasu so mi pojasnili, da se karte tiskajo 15 dni pred odhodom in po tem roku brezplačen storno karte ni možen. Sama šolnina, pa se, v dogovoru z direktorjem šole, lahko povrne učencu, ki zaradi zdravstvenih težav ne more na pot, sicer pa ne.
Nekje konec septembra, začetek oktobra bom tudi organizirala roditeljski sestanek na katerem bom podrobno predstavila program in sam potek potovanja.
Do takrat vas prav lepo pozdravljam in se veselim snidenja z vami.
Lane Vukadinović Slapar, učiteljica angleškega jezika (organizatorka potovanja)