OBVESTILO

Spoštovani starši,

nadaljujemo s preventivnimi ukrepi, ki so bili sprejeti na Mestni občini Ljubljana in veljajo za vse osnovne šole v Ljubljani:

  1. Od danes, 12. 3. 2020, je vstop v šolo dovoljen samo zaposlenim in učencem. Če pripeljete otroka v šolo, se pred vhodom v poslopje poslovite in učenec sam vstopi v šolo. Šola bo pod nadzorom tudi, ko pridete ponj. Pozvonite in počakate zunaj, da vam otroka pripeljemo! Če bo vreme primerno, bodo takoj po kosilu otroci že zunaj.
  2. Vse dejavnosti izven šole so odpovedane. Odpadejo načrtovani športni dnevi, kulturni dnevi, tekmovanja… Interesne dejavnosti, ki jih izvajajo naši učitelji, se izvajajo. Športne interesne dejavnosti, ki jih izvajajo zunanji sodelavci, odpadejo!
  3. V marcu ne bo govorilnih ur in ostalih sestankov. Če želite informacije o otroku, pokličite 051 437 683 ali 051 767 805, oziroma pišite učitelju/ici.
  4. Zbiralna akcija papirja je prestavljena na april.
  5. V tajništvo sporočite vzrok odsotnosti svojega otroka. Prosimo vas tudi, da nas obvestite, če ste bili vi, ali kateri od družinskih članov v stiku z bolnikom korona virusa. Vsaka informacija nam bo pomagala pri preventivnem ukrepanju.

Do tega trenutka s strani ministrstva za šolstvo še nismo prejeli nobenih nadaljnjih navodil. Takoj, ko bomo uradno obveščeni o zaprtju šol po Sloveniji ali poteku dela naprej, vas bomo obvestili.

Lep pozdrav

Barbara Žitnik Ternovec

ravnateljica

Ljubljana, 12. 3. 2020