Teden vseživljenjskega učenja in gledališka dneva

14. 5. in 15. 5. 2018 sta na naši šol potekala gledališka dneva. Mentorice Sanja Hribar, Janja Lamovšek in Mojca Pfeifer so z učenci pripravile štiri predstave Zabava z medenimi kolački, Krasna zgodba, Uh, ta mami! In Matilda.

Naši mladi igralci so kar trikrat zasedli na novo pridobljeni oder. Za ogrevanje so nastopili za naše učence in jim tako pripravili kulturni dan kar pod domačo streho. Učenci so bili navdušeni nad predstavami svojih sošolcev in vsako pospremili z bučnim aplavzom.

V sklopu projekta Teden vseživljenjskega učenja smo popoldan  v šolo povabili še starše in sorodnike ter stanovalce Doma za starejših občanov Fužine, ki pa se zaradi slabega vremena predstave žal niso mogli udeležiti. Dvorana je bila kljub temu polna in vzdušje prav prijetno.

V torek dopoldan pa so si vse štiri predstave ogledali še otroci iz vrtca Zelena jama – enota Vrba in Vejica, varovanci CUDV Draga – Dnevni center Fužine, učenci IES Ljubljana International School in učenci OŠ Nove Fužine.

Vsem gledalcem se zahvaljujemo za obisk in navdušen aplavz. Čestitke tudi mentoricam in igralcem za uspešno izpeljavo. Z veseljem pričakujemo predstave, ki jih bo prineslo novo šolsko leto in se veselimo naslednjega srečanja z nadvse prijetno publiko.